fbpx

Behandelingen

Een klein woordje uitleg over de beschikbare behandelingen.

Manicure – Gelnagels

Bij een manicure worden de handen ondergedompeld in een deugddoend handbadje met een voedende olie. Daarna worden de nagels geknipt en bijgevijld, de nagelriemen worden behandeld en gevoed met nagelriemolie. Afsluiten doen we met een heerlijke handmassage, indien gewenst kan hier ook een handpakking op volgen.

Gelnagels zijn kunstnagels met of zonder verlenging van de natuurlijke nagels. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende merken, nl: Ugly Duckling, Nenonail en So Guilty. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende merken omdat niet iedere nagel hetzelfde is natuurlijk.

Zonder verlenging word er een manicure uitgevoerd en worden de eigen nagels verstevigd met gel. Over de gel kan een gellak in kleur aangebracht worden.

Gel met verlenging kan ook op verschillende manieren gebeuren. Dit kan door middel van tips, volledige tips of sjablonen. Let wel, indien uw nagels te kort zijn door bijvb extreem nagelbijten, kan het gebeuren dat ik u adviseer om eerst uw natuurlijke nagel te laten herstellen door middel van een rubberbase behandeling vooraleer ik verlengingen toepas. Op een beschadigde nagel is het haast onmogelijk voor de producten om te hechten.

Rubberbase / BIAB ( Builder In A Bottle )

Rubberbase of BIAB is ook een gelproduct, maar kan maar beperkt verlengd worden. Een rubberbase is flexibeler dan gel en hierdoor beter geschikt voor onder andere beschadigde en dunne nagels. Hierop kan ook een kleur aangebracht worden.

Paraffinebehandelingen.

Bij een paraffinebehandeling worden de handen gemasseerd met een voedende handcrème om ondergedompeld te worden in een paraffine bad. Na een 20 tal minuten word de paraffine verwijderd en zijn de handen zijdezacht en diep gevoed. Een paraffine bad doet wonderen voor mensen die onder andere reuma klachten, winterhanden of tenen hebben. De doorbloeding wordt gestimuleerd en pijnlijke spieren worden verzacht. Ook verbeterd en versterkt het paraffine bad het onderhuidse weefsel en verzacht de opperhuid, verzacht de nagelriemen, verbetert droge en / of beschadigde handen en voeten ( oa kloven ) en maakt de huid elastischer.

Pedicure.

Een pedicure behandeling start altijd met een voetbadje. De teennagels worden geknipt, gevijld en onder handen genomen. Bij problemen met ingegroeide nagels, kalknagels of schimmelnagels worden deze behandeld met de nodige producten. Eelt wordt verwijderd en de voeten worden gemasseerd met de nodige crème afgestemd op uw voeten. Een pedicure kan uitgebreid worden met een voetenpakking.

Wilt u uw voeten écht eens verwennen? Dan is er ook een Spa Pedicure mogelijk. Dit houd hetzelfde in als een standaard pedicure, maar is uitgebreid met een algenbehandeling en uitgebreide massage.

%d bloggers liken dit: