fbpx

Over ons!

Wie ben ik?

Ik ben Herlinde, dit ben ik –>

In het kort: gediplomeerd nagelstyliste en esthetische pedicure.

Maar nog zoveel meer! Lees snel verder…

Als hoofdberoep ben ik aankoopster, maar mijn grootste passie ligt bij de handen en voeten verzorgen van mijn klanten. Na jaren zoeken naar wat ik eigenlijk echt wilde, heb ik een opleiding gevolgd voor gelnagels , aangezien ik hier zelf een grote fan van was en dit voor mij een middel was om te stoppen met nagelbijten. Ondertussen mag ik al heel wat jaren klanten voorzien van mooie nagels en mocht ik al een paar mensen het nagelbijten afleren. Omdat verschillende klanten vroegen of ik hun voeten ook kon verzorgen, ben ik de opleiding esthetische pedicure gaan volgen.

Omdat ik niet kan stilzitten, ben ik in zee gegaan met FM. FM staat voor betaalbare parfums, allerlei geuren, gezondheidsproducten en zoveel meer! Hun visie en waarden zijn in dezelfde lijn als de mijne, nl eerlijkheid, vernieuwend en vooruitstrevend.

Mijn webshop is ondertussen ook online! Hier kun je producten terugvinden voor je handen, voeten , geurtjes, make-up en nog zoveel meer. Je zult merken dat er regelmatig nieuwe producten bijkomen. Ben je op zoek naar iets? laat het mij zeker weten, dan help ik je graag!

Zelf hou ik van een goeie babbel met een lekker kopje koffie of iets fris. Voor mezelf vind ik het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en met een glimlach en een goed gevoel vertrekt.

Mijn grootste doel is natuurlijk een tevreden klant!
Ik ben reeds enkele jaren actief en blijf regelmatig cursussen volgen om mij bij te scholen.


Wenst u nog meer informatie of vind u niet onmiddellijk een plaatsje vrij in mijn agenda? Aarzel zeker niet om mij te contacteren!


Verder wens ik u nog een fijne dag en verwelkom ik u graag in mijn salonnetje!


Grtjes,
Herlinde

%d bloggers liken dit: