Skip to main content

Mijn Salon

Over mij

Dit ben ik , Herlinde Pattyn. Geboren in 1980 en moeder van 3 zonen.

De meeste van mijn klanten kennen hen wel, want iedereen wordt hier met de glimlach van frisdrank of koffie voorzien door mijn kinderen 😉.

Momenteel werk ik nog 4/5 de als aankoopbediende, maar mijn passie ligt bij mijn klanten. Zelf ben ik een persoon die steeds vrolijk en positief door het leven gaat. Een babbeltje met een lach en soms een traan is hier niet uitzonderlijk.

Vroeger was ik een grote nagelbijter, maar door zelf gelnagels te dragen ben ik hier toch vanaf geraakt ! Dat deed me de stap zetten om dit zelf te leren zodat ik ander hiermee kan helpen. 

De stap naar pedicure was klein want ik hou ervan om resultaat te zien en mijn klanten van hun pijn en ongemakken te verlossen.

Omdat ik zelf ook echt kan genieten van een zalige gezichtsbehandeling wil ik mijn klanten hier ook van laten genieten. Want geef toe, wat is nu heerlijker dan even tijd voor jezelf om te ontspannen in deze drukke tijden?

Voor mij is het héél belangrijk dat iedere klant een aangename en persoonlijke ervaring beleeft en zich thuis voelt. Aangezien ik zelf graag kwaliteit wil, gebruik ik enkel professionele producten voor mijn behandelingen. 

Welkom in mijn salon…